Kampot pepř černý celý
Černý kampotský pepř se získává z ještě zelených pepřových plodů. Po sklizni se bobule suší na slunci a díky fermentačnímu procesu se zbarví do černa. Následuje pečlivé ruční vytřídění nejlepších bobulí.
Poznávacím znakem kampotského černého pepře je příjemná silná ostrost s nádechem máty a eukalyptu.
Více o produktu
Kampot pepř černý celý
Kampotský černý pepř pochází ze stejnojmenného regionu v Kambodži a patří k nejlepším pepřům na světě. Vysoká super kvalita je podmíněná vlhkým a horkým klima poblíž pobřeží Thajského zálivu a zde se vyskytujícími těžkými jílovitými půdami.
Celý proces výroby je čistě ruční, při pěstování nejsou používány žádná umělá hnojiva a pesticidy. Všechny barevné varianty kampotského pepře pochází ze stejné rostliny, barva se liší podle zralosti bobulí a podle způsobu zpracování.
Černý kampotský pepř se získává z ještě zelených pepřových plodů. Po sklizni se bobule suší na slunci a díky fermentačnímu procesu se zbarví do černa. Následuje pečlivé ruční vytřídění nejlepších bobulí.
Poznávacím znakem kampotského černého pepře je příjemná silná ostrost s nádechem máty a eukalyptu.
Hodí se k tmavým masům a silným vydatným pokrmům.
Výrobce: NaturWay (NW s.r.o., Číčenice 114, Číčenice)
Otázky & odpovědi
Související články
Nejlepší pepře světa: kampot nebo penja
Pepř: koření i pomocník při zdravotních komplikacích
Nepostradatelné koření při grilování
Období přímo vybízející ke grilování je s každým přibývajícím stupněm na teploměru blíž a blíž. A je škoda toho nevyužít, protože možností, co a jak grilovat je nespočet.