4,9

hvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdička 1494 recenzí

Česká republika

Oblíbené

Košík

Váš košík je prázdný

Ukázat košík

Kampot pepř černý celý

Černý kampotský pepř se získává z ještě zelených pepřových plodů. Po sklizni se bobule suší na slunci a díky fermentačnímu procesu se zbarví do černa. Následuje pečlivé ruční vytřídění nejlepších bobulí. Poznávacím znakem kampotského černého pepře je příjemná silná ostrost s nádechem máty a eukalyptu.
Více o produktu

50 gSkladem

136 Kč

Kampot pepř černý celý

100 gSkladem

245 Kč

Kampot pepř černý celý

250 gSkladem

573 Kč

Kampot pepř černý celý

136 Kč

99% zákazníků nás doporučuje
2,2 dne průměrná doba dodání

Kampot pepř černý celý 

Kampotský černý pepř pochází ze stejnojmenného regionu v Kambodži a patří k nejlepším pepřům na světě. Vysoká super kvalita je podmíněná vlhkým a horkým klima poblíž pobřeží Thajského zálivu a zde se vyskytujícími těžkými jílovitými půdami. 

Celý proces výroby je čistě ruční, při pěstování nejsou používány žádná umělá hnojiva a pesticidy. Všechny barevné varianty kampotského pepře pochází ze stejné rostliny, barva se liší podle zralosti bobulí a podle způsobu zpracování.

Černý kampotský pepř se získává z ještě zelených pepřových plodů. Po sklizni se bobule suší na slunci a díky fermentačnímu procesu se zbarví do černa. Následuje pečlivé ruční vytřídění nejlepších bobulí.

Poznávacím znakem kampotského černého pepře je příjemná silná ostrost s nádechem máty a eukalyptu.

Hodí se k tmavým masům a silným vydatným pokrmům.

Výrobce: NaturWay (NW s.r.o., Číčenice 114, Číčenice)


Otázky & odpovědi