4,9

hvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdička 1494 recenzí

Česká republika

Oblíbené

Košík

Váš košík je prázdný

Ukázat košík

DÁREK - PERNÍKOVÉ KOŘENÍ ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 750 Kč 

(platí pro maloobchodní objednávky v hodnotě 750 Kč, bez dopravného).

Snídejte zdravě

Témata: recepty, bez lepku

Máme nabídku pro všechny - i pro bezlepkáře​​​. V nabídce naleznete také jednodruhové kaše pro vlastní dochucení. Dochucovací přísady můžete přidat hned do košíku - např. oříšky, lyofilizované ovoce....

Základem kaší Cereálka jsou ovesné vločky doplněné semínky a kousky sušeného ovoce, navíc bez přidaného cukru. Kaše je vhodná jako každodenní součást vaší vyvážené snídaně.

Základem ochucených pohankových kaší Dobrá snídaně je pohanka (bezlepková) doplněná semínky, kousky sušeného ovoce a přídavkem mimořádně nutričně hodnotných potravin. K doslazení je používán nerafinovaný kokosový cukr.

Pro experimentátory nabízíme jednodruhové instatntní kaše - bezlepkové i s lepkem, které si můžete sami dochutit podle svých představ.

Produkty zmíněné v článku

Související kategorie: Květy

Podobné články

3 chladivé letní nápoje inspirované exotikou
Rady a postupy

3 chladivé letní nápoje inspirované exotikou

Příprava nálevu
Rady a postupy

Příprava nálevu

Účinné látky z rostlin nejčastěji přijímáme v podobě bylinkového čaje. Obvykle příjemně chutná i voní.

Mleté maso na grilu klasicky i netradičně
Rady a postupy

Mleté maso na grilu klasicky i netradičně

Příprava bylinných a solných koupelí
Rady a postupy

Příprava bylinných a solných koupelí

Bylinné i solné koupele jsou aktuální hlavně v zimním období, které je ideální pro prohřátí celého organismu. Udělejte něco pro sebe, zapomeňte na chvíli na každodenní stresy a připravte si koupel, která vám pomůže obnovit fyzický i psychický klid.

Tip: připravte si vlastní bylinkový sirup
Rady a postupy

Tip: připravte si vlastní bylinkový sirup

Bylinné likéry a vína
Rady a postupy

Bylinné likéry a vína

Pro bylinná vína a likéry se nejčastěji používají následující byliny: andělika lékařská, benedikt lékařský, fialkový kořen, galgan obecný, hřebíček, koriandr setý, muškátovník vonný, pelyněk pravý, pomerančovník, puškvorec obecný, rozmarýn lékařský, zeměžluč lékařská a další. K výrobě aromatizovaného vína se používá hroznový mošt, víno nebo jejich směs. Navýšení procent alkoholu probíhá destilátem vinného původu a obsah se pak pohybuje 14,5 % a nejvýše 22 %. Při přípravě bylinných vín a likérů záleží ale hlavně na tom, která bylina je vám příjemná, voní vám a hodí se svými účinky. Vyzkoušejte některý z osvědčených receptů......

Příprava bylinných sirupů a šťáv
Rady a postupy

Příprava bylinných sirupů a šťáv

Bylinný sirup se připravuje kombinací koncentrovaného odvaru s medem nebo cukrem a někdy i alkoholem. Základem takového sirupu je silný bylinný odvar. Míchání odvaru s medem nebo cukrem pomáhá zahustit a zachovat odvar. To zvyšuje jeho trvanlivost. Přidané sladidlo může také pomoci zvýšit chutnost některých bylin. Mnoho lidí, včetně dětí, považuje slazené sirupy jako chutný způsob užívání léčivých bylinek. Bylinné šťávy se připravují jako studený macerát. Tradičně se jako domácí šťáva připravuje hlavně šťáva z bezu černého.

Autoimunitní onemocnění: mohou pomoci bylinky
Rady a postupy

Autoimunitní onemocnění: mohou pomoci bylinky

Náš imunitní systém je velice sofistikovanou obrannou zdí, která chrání naše tělo před vlivem škodlivých látek, jako jsou bakterie, viry, plísně, paraziti, toxiny a další...