8 produktů
Grilovací koření je nepálivá směs určená k dochucování všech druhů mas, zeleniny a sýrů ke grilování, smažení a pečení. Tato směs je pro vás vytvořena podle naší originální receptury.
Různé havajské soli s jejich výraznými barvami odrážejí barvy havajské přírody. Černá má vulkanický původ.
NaturWay červená havajská sůl je získávána na ostrově Molokai odpařováním filtrované možské vody pomocí sluneční energie.
Solné krystaly jsou promíchávány s extraktem z bambusových listů, díky kterému pak získávají svou typicky zelenou barvu.
Pro výrobu bílého kampotského pepře se používají pouze plně zralé načervenalé bobule. Po sklizni se na několik dní namočí do vody, aby změkly a šla dobře odstranit vnější červená slupka. Bílo-béžové bobule se potom suší na slunci. Bílý kampotský pepř je aromatický s jemnou svěží příchutí.
Černý kampotský pepř se získává z ještě zelených pepřových plodů. Po sklizni se bobule suší na slunci a díky fermentačnímu procesu se zbarví do černa. Následuje pečlivé ruční vytřídění nejlepších bobulí. Poznávacím znakem kampotského černého pepře je příjemná silná ostrost s nádechem máty a eukalyptu.
Červená varianta je velmi vzácná a pochází z plně zralých neoloupaných pepřových plodů a její výrobě se věnují pouze nejzkušenější pěstitelé. Díky vysoké zralosti je pravý červený pepř obzvlášť aromatický až ovocný se silnou ostrostí.
Mírně pikantní směs určená k dochucení minutek z masa, především steaků. Vhodné také k nakládání sýrů a zeleniny ke grilování nebo k přípravě ryb.