4,9

hvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdička 1494 recenzí

Česká republika

Oblíbené

Košík

Váš košík je prázdný

Ukázat košík

Kala Namak - sůl jemná

Kala Namak jemná sůl je používaná v indické kuchyni jako koření.
Více o produktu

100 gSkladem

38.00 Kč

Kala Namak - sůl jemná

250 gSkladem

55.00 Kč

Kala Namak - sůl jemná

1000 gSkladem

141.00 Kč

Kala Namak - sůl jemná

38.00 Kč

99% zákazníků nás doporučuje
2,2 dne průměrná doba dodání

Kala Namak jemná sůl

Naše Kala Namak jemná sůl je používaná v indické kuchyni jako koření.

Při výrobě se vaří části rostliny Salsoa Stocksi (roste jako keř v Indii) v solném roztoku. Tak získá jedinečnou chuť a zajímavou hnědo-červenou barvu.

Díky vysokému podílu sulfanu a železa vás uchvátí svou zajímavou chutí podobnou vařeným vajíčkům.

Kala Namak dodává pokrmům svou specifickou sirnou chuť. V Indii je tato chuť velmi žádaná a používaná v ovocných salátech, v čatní a v indických pokrmech – např. Chaat nebo Raita. Obzvlášť doporučovaná je k zelenině, k exotickému ovoci a také k rybám. Vyzkoušejte také do ovocných nápojů nebo long drinků, kterým dodá výjimečnou chuť.

Veganům rozšíří možnosti přípravy jídel s chutí vajec i přesto, že je jinak nejí.

Složení: sůl (krystalická sůl) a Salsoa Stocksi


Otázky & odpovědi