Provensálské koření
Provensálské koření je používáno k dochucení různých druhů grilovaného i pečeného masa, výborné je i na ryby. Využití je ale daleko širší. Velmi se hodí i k zelenině, salátům, těstovinám, na pizzu, na sýry, do pomazánek, jogurtových dipů či omáček.
Více o produktu
Provensálské koření
Směs koření
Používáno je často k dochucení různých druhů grilovaného i pečeného masa, výborné je i na ryby. Využití je ale daleko širší. Velmi se hodí i k zelenině, salátům, těstovinám, na pizzu, na sýry, do pomazánek, jogurtových dipů či omáček.
Způsob přípravy: Na marinování masa si připravíme směs z 1-2 malých lžiček směsi a 2 lžic olivového oleje. Pro zpestření můžeme přidat 2 lžíce rajského protlaku nebo rozetřený česnek. Do salátových dipů přdáváme 1 lžičku na jeden kelímek jogurtu či jiné zálivky.
Složení: tymián, majoránka, saturejka, rozmarýn, bazalka, fenykl, levandule
Upozornění: Může obsahovat stopové množství celeru.
Výrobce: NaturWay (NW s.r.o., Číčenice 114, Číčenice)